Life of a millennial #1: Time for change

Ja het is zover, zoals in de titel valt te lezen is het tijd om het roer om te gooien! Nu vraag je je waarschijnlijk af en daarmee bedoel je? Nou het zit zo mijn contract loopt af in augustus. Nu heb ik heb besloten deze niet te verlengen, want het is tijd voor de reis waar ik al jaren op wacht. Zuid Amerika here i come!

Het moment dat ik samen met mijn vriend het vliegtuig in mag stappen duurt (helaas) nog even. Het plan is namelijk om begin september het vliegtuig in te stappen met als eerste bestemming Colombia. Nu moet ik eerst zo snel mogelijk  geld bij elkaar te krijgen/ sparen. Want eerlijk gezegd vorige maand had ik €0,01 cent op mijn bankrekening. En op mijn spaarrekening al helemaal niks. 
Maar goed zoals ik altijd maar zeg, waar een wil is in een weg. De komende tijd ga ik jullie meenemen in mijn voorbereidingen op mijn 4 maand durende reis door Zuid-Amerika. De belangrijkste elementen die in mijn blog wil gaan bespreken gaan over:

- Hoe ga ik zo snel mogelijk aan geld komen dat ik op reis kan gaan.
- Tijd om te stralen in mijn bikini, oftewel 20KG af vallen.
- Verder wil ik toffe items die ik tegen kom tijdens mijn reis online zetten en verkopen als hier behoefte aan is. 

Maar misschien wel het leukste (vind ik), welke landen ga ik bezoeken en waarom? Natuurlijk hoop ik iedereen tips te kunnen geven, maar ook tips te ontvangen. 

Liefs (grote) Nina